Referenties

Ik ben denk ik in 1992 als wielrenner in aanraking gekomen met Joop, hij ging toen mee als verzorger naar de Tour of Malta. Al snel ontdekte ik dat hij over meerdere kwaliteiten beschikte, zo bleek hij meer dan een uitstekende masseur.

Omdat mijn carrière zich voortzette in het wielrennen ben ik nog altijd klant bij Joop. Joop betekent op het moment veel meer voor me dan alleen masseur.

Mede door zijn voedingsadviezen en het verzorgen van het lichaam heb ik mijn carrière naar een hoger niveau kunnen brengen. Ik kom dan ook regelmatig naar hem toe om van zijn diensten gebruik te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik na mijn fietscarrière dat zal blijven doen, want als je bij Joop van de massagetafel afkomt heb je het gevoel dat je de hele wereld weer aan kan. Ik hoop dan ook nog vele jaren met hem samen te mogen werken.

Photo
Danny Stam
Ex prof wielrenner

I arrived in Amsterdam in need of some training, having been on the road for the past 3 weeks doing no exercise. Joop is one the the best trainers I have come across.

He was quickly able to evaluate my level and took me through a workout to start building my core strength and address my areas of weakness. If I lived in Amsterdam I would be working with Joop 3 times a week and I know I would have a fabulously toned and strong body in next to no time. Highly recommended!

Photo
Annabel Langbein
Kok en schrijfster
owner www.annabel-langbein.com

Joop begeleidt mij al jaren. Vooral in de periode voor de première van vele shows die ik gedaan heb. We hebben elkaar ontmoet in de tijd van de musical ’Les Miserables’ in Sauna Deco waar hij nog steeds vaste masseur is.

Door middel van ondersteunende voedingssupplementen en vitamines adviseert hij mij geregeld. Door de jaren heen heb ik van Joop geleerd verstandiger en gezonder met mijn lichaam om te gaan.

Photo
Joke de Kruijf
Zangeres / musicalster

Als je je hele leven al jojoot met je gewicht en je op je 65 ste van Joop Floor hoort dat het echt goed komt als je maar naar hem luistert, dan doe je dat.
Joop raadde mij aan met Metebolic Balance in zee te gaan, uiteraard onder zijn begeleiding.

Wat Metabolic Balance inhoud ga ik hier niet uitleggen, dat kan Joop als de beste!
Mij heeft Metabolic Balance het handvat gegeven om met een normaal gewicht door het leven te gaan.

Onder andere door de geest om te draaien, door gezonder te gaan leven, goed naar Joop te luisteren en zijn adviezen op te volgen.

Weet je wat zo leuk is, als je eens zondigt, zegt Joop gewoon dat moet je doen als je daarna maar weer gewoon de draad oppakt.
Welke draad? Dat moet je aan Joop vragen.
Oh ja, ik sta al 3 jaar vast op mij streef gewicht.
Ondanks een lekker wijntje en een snack, want met mijn man houd ik van een Bourgondisch leven.
Ook mijn man blijft op zijn gewicht.
Hetty Roos ( van 100 plus al drie jaar op 77 kg)

Hetty

Er was eens ……
Een grote, zware, dikke, trage, futloze man van 48 jaar jong die al heel lang 25 kilo overgewicht probeerde kwijt te raken.

In zijn jongere jaren zeer sportief maar door 101 redenen (die iedereen heeft) langzamerhand te zwaar geworden. Veel geprobeerd maar zonder blijvend resultaat. Zwaarder wordend, verstrekken de dagen, maanden en jaren.

Tot op een dag hij met Joop Floor sprak over MB. Joop vertelde op een manier dat ik dacht: als het zo eenvoudig [mt_toggle title=”Lees verder…”]  is (met voorbeelden van behaalde resultaten) dan moet dat mij toch zeker ook lukken!
Geïnteresseerd in het plan (LET OP: GEEN DIEET!) en samen met de zeer motiveerde en inspirerende Joop zijn we aan de gang gegaan.
Nu 5 maanden later en 23 KILO (46 pond, 92 pakjes boter) lichter, kan ik u vertellen dat dit GEEN SPROOKJE is zoals ik het verhaal begon.
Er is heel veel veranderd en dat zonder honger gevoel, altijd smaakvol tafelen en bruisend van energie (alsof ik 28 ben!).

Eetgewoontes veranderd? Ja zeker. Als ik terug kijk hoe en wat ik at en vergelijk met nu, dan ben ik blij dat ik met Joop de stap heb genomen.
Twijfels? Vraag Joop mijn telefoonnummer maar.

In 1997 heb ik tijdens een skivakantie in Frankrijk mijn rug gebroken door domme pech. 9 maanden revalidatie en intensief trainen heeft geleid tot mijn herstel. Toch werd ik niet fit en kreeg mijn energie niet in de juiste balans.

In de sauna ontmoette ik Joop Floor, een fantastische masseur die mijn lichaam wekelijks soepel en stress vrij maakt. Daarnaast wist Joop mij te inspireren met zijn kennis over gezondheid, fitheid, sport en voeding.

Op advies van Joop ben ik anders gaan sporten, heb ik mijn voeding aangepast en ben ik dagelijks voedings- supplementen gaan gebruiken. Daarbij doet Joop regelmatig een energie & kracht check, om te controleren of mijn lichaam krachtig en gezond is.

Ook heeft Joop een medisch onderbouwd voedingsplan gemaakt wat ik inmiddels tot volle tevredenheid “uitvoer”.

Naast alle hulp, adviezen en ondersteuning van Joop, die geweldig zijn, moet je toch zelf de discipline hebben om 24/7 de juiste beslissingen te nemen omtrent gezondheid, sport, voeding en fitheid.

Inmiddels zijn Joop en ik bevriend, ben ik gezond en super fit. Deze manier van leven heb ik geborgd in mijn DNA om volledig “in controll” te zijn en te blijven.

Doordat ik persoonlijk fit ben, heb ik in 2003 aan Joop gevraagd of hij alle Vestiging Managers van ons bedrijf, Keukenconcurrent wil laten kennismaken met zijn wetenschap van gezondheid, sport en voeding.

Wij zijn elk jaar met ca 40 managers naar Oostenrijk geweest voor training, sport, teambuilding en coaching. Ook hier zijn mooie successen geboekt doordat Joop het voor elkaar krijgt dat mensen anders gaan denken en daadwerkelijk de afspraken concreet nakomen die tot deze veranderingen leiden.

Joop is voor veel mensen die bij KC werken en werkten een inspiratiebron om anders te gaan leven, veranderingen in eetpatroon, gaan sporten en afstand nemen van stress en allerlei ongezondheid.

Ik ondervind zelf, dagelijks, dat mijn energie en fitheid wordt bepaald door mijn voedingsplan, manier van sporten en mijn discipline om dit “gewoon” uit te voeren.

Na alle jaren met Joop te hebben gewerkt, gepraat en getraind kan ik
zeggen dat hij ons echt verder heeft gebracht. Een Amsterdammer met
een grote mond en een hart van goud.

Photo
Ernst Bareman
Oprichter keukenconcurent

Met Joop naar de top!

Inmiddels zón 3 jaar geleden begon ik mij in te zetten voor een kliniek in Burundi, via verschillende manieren probeerde ik geld en goederen in te zamelen voor dit goede doel, maar ik wist ook dat dit doeltreffender moest kunnen. Januari 2011 viel voor mij eindelijk het kwartje toen ik op weg terug uit Kenia over de Kilimanjaro vloog.

Ik zou de hoogste vrijstaande berg ter wereld gaan beklimmen om hiermee de mensen in Burundi enigszins uit hun dal te kunnen halen.

Ik wilde er een jaar voor uittrekken om te gaan trainen en om bedrijven en particulieren te benaderen om dit doel te ondersteunen.

Ik vertelde mijn plannen aan Joop en hij bood mij gelijk aan te helpen, en dat was nodig ook aangezien ik de afgelopen 20 jaar rookte als een stoomboot en zakelijk een zeer stress vol leven had gehad. De relaties die mij wilde sponsoren hadden echter één voorwaarde alléén bij het behalen van de top werd er uitgekeerd.

Joop maakte in samenspraak met mij een trainingsschema en begeleide mij dat jaar ook met supplementen en de nodige massages. Hiervoor ben ik hem meer dan dankbaar want 21 januari 2012 om 08.20 uur stond ik met mijn maat als enige van de groep van 12 personen op de top van de Kilimanjaro. Inmiddels hebben wij met het opgehaalde sponsorgeld diverse mensenlevens in Burundi kunnen redden, maar vooral de mensen aldaar weer hoop voor de toekomst kunnen geven.

De volgend top staat inmiddels weer op de planning en ik heb nu op advies van Joop ook het Metabolic balance programma met volle tevredenheid gevolgd, en ben hierdoor binnen 3 weken meer dan 10 kilo kwijtgeraakt nadat ik ondanks het harde trainen de afgelopen jaren continu op het zelfde gewicht bleef.
Ik denk dat ik met Joop nog vaak de top zal bereiken!

Photo
Jacco Minor
Ondernemer