Is uw bedrijf toe aan een intensieve teamtraining?

Bedrijfsmassage

Gezondheid van uw medewerkers staat bij u hoog in het vaandel. En dat kan natuurlijk ook op een leuke manier. Informeer bij mij voor mogelijkheden van bedrijfsmassages (geen stoelmassages!) tot volledig verzorgde bedrijfsuitjes met fysiek element. Denk hierbij aan mountainbiken in de Ardennen of hiking Oostenrijk. Ook in te zetten voor uw medewerkers op het gebied van Metabolic Balance®, Personal training of suplementen advies. Referenties van Raad voor de Kinderbescherming en Keukenconcurrent.

Raad van Kinderbescherming Lelystad

Al sinds een aantal jaren komt Joop ons een half uur per maand masseren. Het zou best langer en vaker mogen. Voor velen de zoveelste masseur, maar nu eindelijk een masseur die weet wat hij doet. Hij weet klachten te doen verdwijnen, te verminderen en te voorkomen.

oop doet een stevige en gerichte massage, die je echt goed doet. Een aanwinst voor allen die een effectieve massage wensen om RSI klachten te voorkomen, het werk beter vol te houden en om fysiek te strijden tegen de rug en/of nekpijn die een ieder kan treffen.

Bedrijfstrainingen in BEELD