Skip to main content

Versterk je lichaam met supplementen

Het is een uitdaging om via onze dagelijkse voeding alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit komt deels door onze eetpatronen en hoge stressniveaus, maar ook door bewerking van voedsel waardoor het minder voedzaam is dan vroeger.

Het gevolg? Lichamelijke tekorten in essentiële voedingsstoffen, waardoor we ons moe voelen en vaker ziek worden.

Of het nu gaat om het aanvullen van deze tekorten, het ondersteunen van specifieke gezondheidsdoelen, of het versterken van het lichaam tegen stress, supplementen zijn een effectieve aanvulling op een gezond dieet en leefwijze.

Welke supplementen heb je nodig?

Door middel van spiertesten, ook bekend als kinesiologie, bepaal ik welke supplementen het beste passen bij jouw individuele behoeften. Het principe is gebaseerd op het idee dat veranderingen in spierkracht kunnen wijzen op onbalansen, tekorten of disfuncties in het lichaam. Het is hiervoor niet noodzakelijk om bloed te prikken.

Wanneer is een supplement goed?

Een goed voedingssupplement moet aan een aantal voorwaarden voldoen: goede opneembaarheid, geen kleur/geurstoffen en een bepaalde dosering per ingrediënt. Niet elk merk voldoet aan deze voorwaarden. Daarnaast kan het zo zijn dat jij veel beter reageert op magnesium van een specifiek merk, en minder op een ander merk. Ik zorg dat jij precies weet welke supplementen geschikt zijn voor jou.

De verbinding tussen lichaam en geest

Ik geloof in een holistische benadering en behandel de hele mens, zowel lichamelijk als geestelijk/emotioneel. Vaak zijn tekorten in voedingsstoffen te linken aan emotionele blokkades. Tijdens mijn behandelingen kunnen wij hier ook naar kijken, om het probleem bij de oorzaak aan te pakken. Zo gaan er regelmatig patiënten naar huis met een volledig advies voor ondersteunende supplementen, maar ook met ondersteunende affirmaties.

Ik ben Joop Floor, afgestudeerd in Natuurkundige Orthomoleculaire therapie. Naast het geven van supplementen advies, ondersteun ik onder andere ook topsporters. Inmiddels heb ik honderden mensen begeleid, en veel mensen geholpen naar meer balans.

Ervaringen van anderen 

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk onderstaande verhalen.

Ruim 16 jaar geleden adviseerde een vriendin van mij Joop aan. Door privéomstandigheden bevond ik me in een niet al te beste periode van mijn leven. Aan het eind van mijn latijn, laten we het zo benoemen. Joop heeft mij in een paar behandelingen weer helemaal fit en enthousiast gekregen. Goede massages en super adviezen voor vitaminen en mineralen. Ik voel me er fantastisch door. Tot op de dag van vandaag laat ik me heel regelmatig masseren en adviseren. Joop houdt mij mentaal en fysiek in vorm. Dankbaar voor deze professional en voor onze vriendschap.

Diana

Via mijn vrouw ben ik, nadat ik zwaar corona heb gehad en er bij mij een chronische aandoening werd geconstateerd, bij Joop terecht gekomen. Ik was in die periode onzeker over mijn lichaam en ontwikkelde ongewild daardoor tevens slaapproblemen bij mijzelf. Dit met alle gevolgen van dien.

Ook grote kerels / zakenmannen kunnen dan plotseling de ‘weg’ kwijt zijn en hebben behoefte om naast de reguliere zorg geholpen te worden.

Bij de warme persoonlijkheid van Joop Floor vond ik dit klankbord en de deskundigheid. Door mij door te meten, te resetten en aanvulling van bepaalde supplementen kwam ik weer in het gareel.
Ook als ik Joop even wil raadplegen voor een goed gesprek o.i.d. dan wordt er tijd gemaakt om even het hoofd leeg te maken en mij weer gerust te stellen.
Ik ben klant en blijf klant en kan Joop bij een ieder warm aanbevelen.

G.J.

Joop weet altijd binnen een uur tot de kern te komen en disbalansen te vinden, zowel op emotioneel als lichamelijk niveau. Inmiddels doe ik geen topsport meer, maar ga ik nog steeds een paar keer per jaar langs Joop als ik mij moe voel, voordat ik op reis ga, of gewoon wil laten testen hoe ik er mentaal en fysiek voor sta. Hierdoor ben ik aantoonbaar minder vaak ziek! Wat ik bijzonder vind aan Joop, is dat hij je niet alleen wat potjes voorschrijft, maar ook uitlegt waar de oorzaak ligt van bepaalde klachten en affirmaties meegeeft, zodat je er zelf ook echt iets mee kunt.

Somara

Joop is mijn klankbord, meet mijn waarden en als dat te weinig is vult hij dat aan. En voel mij dan duidelijk beter en energieker. Heel fijn om zo iemand te hebben die naar je luistert, je begrijpt en dan behandeld

Annette